Infoday “MSCA@Unito, 10/04/2024 [IT]

Stand “Signs, Meaning, CommunicationUNIGHT 2023, 29/09/2023 [IT]

Seminar “BRAIN UNITO – Best Researchers are in UniTo, UNIGHT 2022, 30/09/2022 [IT]

Stand “Signs, Meaning, CommunicationUNIGHT 2022, 30/09/2022 [IT]

Public presentation “Communication for Food Protection – COMFECTION” for “The experience of our MSCA FellowsMSCA@UniTo Information Session, 06/06/2022 [IT]

Video (recording) Il corpo negato: privazione, catarsi, culto, Il Sacro e il Corpo / The Sacred and the Body, 17/05/2022 [IT]

Video (recording) Corpi (de)polarizzati: innovazione, semiosi ed etica, De-Polarization in Religion and Ethics 14/07/2022 [IT]

Video (recording) I corpi dell’Intelligenza Artificiale, Semiotica e Intelligenza Artificiale, 05/05/2022 [IT]

Video (recording)Dalla verità alla post-verità. Il discorso mitico tra passato e presente (39’07” – 57’37”), XXVI SFL (Società di Filosofia del Linguaggio) Conference Narrazioni, confabulazioni e cospirazioni, 04/06/2021 [IT]

Video (recording) Semiosis in Digital Communication. The Foodsphere Between Disinformation and Misinformation, International Conference Semiosis in Communication III: Culture, Communication and Social Change, 28/05/2021 [EN]

Video (recording) Il Natale è servito. Miti, riti, traduzioni, Round Table Semiotica del Natale, 18/12/2020 [IT]

Article ("Racconto di Ricerca") “La salute vien mangiando… e raccontando! Passeggiata semiotica nelle cibosfere di oggi”FRidA (on the occasion of the “Food World Day” promoted by the Food and Agriculture Organization – FAO), 21/10/2020 [IT]

Article Simona Stano racconta come la pandemia ha cambiato il nostro rapporto con il cibo”Food&Science Festival – News & Stampa , 04/10/2020 [IT]

Video “Progettazione europea, didattica e divulgazione scientifica”, Giornate di Orientamento – University of Turin (piattaforma Orient@mente), 14/06/2020 [IT]

Book chapter (for secondary schools) “Food from an intercultural perspective: Tastes, identities, languages”, Handbook of Culture and Communication of Taste, in collaboration with the Erasmus+ project “CuCoTa“, 10/05/2020 [EN]

Article “Gastrosfere pandemiche”, per il Diario Semiotico sul Coronavirus, AISS (Associazione Italiana di Studi Semiotici), 14/03/2020 [IT]

Video (recording) “The Emergence of the Face in Food Visual Patterns”Transhuman Visages: Artificial Faces in Arts, Science and Society, 28/01/2020 [EN]

Interview - la Notte Europea dei Ricercatori, Torino Scienza – Città Metropolitana di Torino, 23/09/2019 [IT]

Interview - ULIMA“Ciudad, Narrativas, Imaginarios”, 11/06/2019 [ES]

Interview - NYU Steinhardt – “Nourishment, Culture, Meaning”, 30/05/2019 [EN]

Interview - Unito News – “Il cibo degli umanisti”, 11/11/2016 [IT]